ABM-Revision

Om ABM-Revision

Velkommen hos ABM-Revision! Vi tilbyder en bred række ydelser inden for regnskab og bogføring til virksomheder, så de altid er sikret et overskueligt og korrekt billede af deres økonomiske situation.

ABM-Revision er etableret i 1971 i Holbæk, og firmaet flyttede til Svinninge i 1977. Vi er en registreret revisionsvirksomhed, som arbejder over hele Sjælland inklusiv København. 

Birgit Munksgaard

Registreret revisor, indehaver
bm@abm-revision.dk Har arbejdet i ABM-Revision fra 1982.

Arne Munksgaard

Revisor

am@abm-revision.dk
Stifter af ABM-Revision.

Lene Villumsen

Revisorassistent

lv@abm-revision.dk
Ansat 1/1 2022 som firmaets blæksprutte.

 

Vi sidder klar til at hjælpe

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte ABM-Revision, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser inden for regnskab og bogføring. Vi sidder klar til en uforpligtende snak.

Mange års erfaring

Altid tæt samarbejde

Hos ABM-Revision sørger vi for at udføre fleksibel bogføring i øjenhøjde med kunden. En tæt personlig kontakt mellem kunden og revisor er efter vores opfattelse meget vigtig, og derfor vægter vi nærheden til kunden højt.

Derudover sætter vi en stor ære i at levere en ydelse af høj kvalitet, der er udført professionelt og korrekt, så du ikke behøver at bekymre dig om regnskabet – og i stedet kan koncentrere dig om den daglige drift af virksomheden.

Du er velkommen til at kontakte ABM-Revision, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.