Regnskabsassistance

Ekstern hjælp til dit regnskab

Vores regnskabsassistance fungerer som et eksternt bogholderi, hvor vi tilbyder professionel hjælp til udarbejdelse af regnskaber, bogføring, momsangivelser m.m. Vi holder til i Svinninge nær Holbæk, men arbejder jævnligt i København. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du mangler regnskabsassistance i din by på Sjælland. 

Vi tilbyder naturligvis:

  • Udarbejdelse af regnskaber og selvangivelser, også for selskaber.
  • Løbende assistance med virksomhedens eget bogholderi, eksempelvis færdiggørelse af periodevise momsangivelser inklusive eventuelle indberetninger.

Mangler du assistance til dit bogholderi?

At have styr på økonomi og regnskab er vigtigt i enhver virksomhed. I mange virksomheder kan det være udfordrende at finde ressourcerne eller de rette kompetencer til alle aspekter af virksomhedens regnskab. Med regnskabsassistance får du ikke kun hjælp til regnskabet til en fair pris, men også stillet de rigtige kompetencer til rådighed.

Vi samarbejder med en af landets absolut førende IT-leverandører til revisorer, og vi kan derfor tilbyde en række løsninger med integration til vores IT-system:

Vi tilbyder også

Skatterådgivning

Vi tilbyder skatterådgivning, bl.a. tilrettelæggelse af kundens skattemæssige dispositioner, herunder valg af beskatningsform, samt omdannelse af personligt ejede virksomheder til selskab.